Milzu izpārdošana, atlaide līdz 80 %
Vērtības komplekti, atlaide līdz 72 %

Ļaujiet vaļu savai iztēlei un papildiniet savu garderobi ar krāsainām biksītēm, kas padarīs jūsu ikdienu kā bildi. Jautrās biksītes jūs pārliecinās ne tikai ar oriģinālo dizainu, bet arī ar kvalitāti. Tās ir īpaši ērtas, perfekti piegrieztas un šūtas no augstākās kvalitātes materiāliem, kas ir piemēroti jutīgai ādai. Jūs man neticat? Izmēģinie...

Ļaujiet vaļu savai iztēlei un papildiniet savu garderobi ar krāsainām biksītēm, kas padarīs jūsu ikdienu kā bildi. Jautrās biksītes jūs pārliecinās ne tikai ar oriģinālo dizainu, bet arī ar kvalitāti. Tās ir īpaši ērtas, perfekti piegrieztas un šūtas no augstākās kvalitātes materiāliem, kas ir piemēroti jutīgai ādai. Jūs man neticat? Izmēģiniet 69SLAM bambusa biksītes.

Kā izvēlēties sieviešu apakšveļu

Perfekti piegulošā apakšveļa nodrošina, ka jūtaties ērti un esat savējais visas dienas garumā. Jums tikai jāzina, kuru veidu izvēlēties. Klasiska piegriezuma biksītes ir vispopulārākās sieviešu vidū, taču tās ne vienmēr ir ideāla izvēle. Ja uztraucas par lielākiem augšstilbiem, izvēlies biksītes ar kājiņu, ja vēlies vizuāli pacelt sēžamvietu, uzvelc eleganti piegrieztas brazīlijas. Tavā garderobē nedrīkst trūkt mežģīņu biksīšu - seksīga detaļa, kas rada pareizo vakara atmosfēru. 

Rādīt vairāk

Atlasīt pēc kategorijas

Izmērs
Vairāk... Mazāk
Značka
Vairāk... Mazāk
Multipack
Vairāk... Mazāk
Krāsa
Vairāk... Mazāk
Čehijas zīmols
Vairāk... Mazāk
Materiāls
Vairāk... Mazāk
Tips
Vairāk... Mazāk
Gumijas veids
Vairāk... Mazāk
Citi
Vairāk... Mazāk
Biksīšu garums
Vairāk... Mazāk
Filtrs

Top

Labākie pārdevēji

Visaugstāk novērtētais

Jaunākais

Lētākais

Visdārgākais

1-30 no 178 vienībām
uz lapu
1-30 no 178 vienībām