Milzu izpārdošana, atlaide līdz 80 %
Vērtības komplekti, atlaide līdz 72 %

Jautrās biksītes ar dzīvnieku motīvu tagad kļūs par neatņemamu jūsu garderobes sastāvdaļu. Tās jūs pārliecinās ne tikai ar oriģinālo dizainu, bet arī ar kvalitatīvu izgatavošanu un ideālu piegulumu, kas ļaus justies vienkārši lieliski. Vai jums ir neērti lietot apakšveļu no mākslīgās šķiedras? Nekādu problēmu - mūsu piedāvājumā atradīsiet arī ...

Jautrās biksītes ar dzīvnieku motīvu tagad kļūs par neatņemamu jūsu garderobes sastāvdaļu. Tās jūs pārliecinās ne tikai ar oriģinālo dizainu, bet arī ar kvalitatīvu izgatavošanu un ideālu piegulumu, kas ļaus justies vienkārši lieliski. Vai jums ir neērti lietot apakšveļu no mākslīgās šķiedras? Nekādu problēmu - mūsu piedāvājumā atradīsiet arī kokvilnas un bambusa biksītes 69SLAM, kas ir lieliski piemērotas pat jutīgai ādai.

Kā izvēlēties sieviešu apakšveļu

Labi izvēlēta apakšveļa izcels jūsu priekšrocības un paslēps visus trūkumus, tikai jāzina, pēc kāda tipa apakšveļas ķerties. Klasiska piegriezuma krāsainas biksītes piestāv ikvienai sievietei bez izņēmuma, tāpēc to noteikti nedrīkst trūkt jūsu garderobē. Bet, ja meklējat oriģinālu apakšveļu, izvēlieties stringus, brazīlijas vai firmas biksītes ar gumiju. Un ko darīt, ja vēlaties noslēpt lielāku vēderu? Tad jums būs piemērotas biksītes ar augstāku vidukli vai savelkoša apakšveļa.

Rādīt vairāk

Atlasīt pēc kategorijas

Izmērs
Vairāk... Mazāk
Zīmols
Vairāk... Mazāk
Multipack
Vairāk... Mazāk
Krāsa
Vairāk... Mazāk
Materiāls
Vairāk... Mazāk
Tips
Vairāk... Mazāk
Gumijas veids
Vairāk... Mazāk
Citi
Vairāk... Mazāk
Biksīšu garums
Vairāk... Mazāk
Filtrs

Top

Labākie pārdevēji

Visaugstāk novērtētais

Jaunākais

Lētākais

Visdārgākais

1-30 no 44 vienībām
uz lapu
1-30 no 44 vienībām