Milzu izpārdošana, atlaide līdz 80 %
Vērtības komplekti, atlaide līdz 72 %

Atcerieties savu bezrūpīgo bērnību zeķēs, kas sajūsmina jūsu iekšējo bērnu. Sieviešu krāsainās zeķes ar dzīvnieciņu un pasaku varoņu motīviem, ko pazīstat no Evening Star, ir ērtas, patīkami valkājamas un to dizains nekad nebeigs jūs izklaidēt. Atklājiet savu rotaļīgo un brīvdomīgo personību un aplūkojiet pārtikas, dabas un sporta tematikas ze...

Atcerieties savu bezrūpīgo bērnību zeķēs, kas sajūsmina jūsu iekšējo bērnu. Sieviešu krāsainās zeķes ar dzīvnieciņu un pasaku varoņu motīviem, ko pazīstat no Evening Star, ir ērtas, patīkami valkājamas un to dizains nekad nebeigs jūs izklaidēt. Atklājiet savu rotaļīgo un brīvdomīgo personību un aplūkojiet pārtikas, dabas un sporta tematikas zeķes vai Ziemassvētku zeķes, kas liktu kaunēties Ziemassvētku vecītim.

Kā izvēlēties sieviešu jautras zeķes

Zeķes ar smieklīgu motīvu var uzlabot jūsu ikdienas apģērbu un uzlabot garastāvokli pat pirmdienas rītā. Bet kā izvēlēties pareizos? Jūs nevēlaties, lai jūsu zeķes iešanas laikā sakrājas, apgāžas vai aizspiež, tāpēc izvēlieties piemērotu izmēru un garumu. Vasarā un zemos apavos piemērotākas ir potītes zeķes, savukārt ziemā jūs novērtēsiet augstas zeķes, kas sasildīs jūs līdz kājām. Nenovērtējiet par zemu materiāla izvēli un izvēlieties bambusa vai kokvilnas zeķes, kas ļauj pēdai brīvi elpot.  

Rādīt vairāk

Atlasīt pēc kategorijas

Izmērs
Vairāk... Mazāk
Značka
Vairāk... Mazāk
Multipack
Vairāk... Mazāk
Krāsa
Vairāk... Mazāk
Čehijas zīmols
Vairāk... Mazāk
Materiāls
Vairāk... Mazāk
Tips
Vairāk... Mazāk
Gumijas veids
Vairāk... Mazāk
Citi
Vairāk... Mazāk
Biksīšu garums
Vairāk... Mazāk
Filtrs

Top

Labākie pārdevēji

Visaugstāk novērtētais

Jaunākais

Lētākais

Visdārgākais

1-30 no 49 vienībām
uz lapu
1-30 no 49 vienībām