Milzu izpārdošana, atlaide līdz 80 %
Vērtības komplekti, atlaide līdz 72 %

Dzīve ir pārāk īsa, lai valkātu neērtu un neērtu apakšveļu. Ja esat vīrietis ar izteiktāku augumu un ne pārāk aizrāvies ar garākām kājām, jums būs piemērotas lielizmēra biksītes. Pateicoties pieguļošajam piegriezumam, tās nesavelkas un var valkāt pat zem šauri piegulošām biksēm, zem kurām varētu būt redzamas šortu vai bokseru kājas. Ērtas un fun...

Dzīve ir pārāk īsa, lai valkātu neērtu un neērtu apakšveļu. Ja esat vīrietis ar izteiktāku augumu un ne pārāk aizrāvies ar garākām kājām, jums būs piemērotas lielizmēra biksītes. Pateicoties pieguļošajam piegriezumam, tās nesavelkas un var valkāt pat zem šauri piegulošām biksēm, zem kurām varētu būt redzamas šortu vai bokseru kājas. Ērtas un funkcionālas apakšbikses vīriešiem novērtēsiet arī sportošanas laikā, jo, pateicoties minimālam auduma daudzumam, jūs mazāk svīdīsiet.

Kā izvēlēties vīriešu apakšbikses pilniem augumiem

Neatkarīgi no tā, vai jums ir daži lieki kilogrami, vai esat kultūrists, vai arī daba jūs ir apveltījusi visās pareizajās vietās, vienmēr centieties pielāgot apakšveļas piegriezumu un izmēru savai figūrai. Nav nekā sliktāka par to, ja apakšveļa neglīti iegriežas jūsu augšstilbos un cirkšņos vai saspiež jūsu vidukli. Ja neesat pārliecināts par savu izmēru, ņemiet drēbnieka mērlenti un rūpīgi izmēriet. Iepērkoties veļu, pidžamas vai apģērbu pilniem augumiem, sekojiet katra ražotāja izmēru tabulām, kas palīdzēs jums izvēlēties.

Rādīt vairāk

Atlasīt pēc kategorijas

Izmērs
Vairāk... Mazāk
Zīmols
Vairāk... Mazāk
Multipack
Vairāk... Mazāk
Krāsa
Vairāk... Mazāk
Materiāls
Vairāk... Mazāk
Tips
Vairāk... Mazāk
Gumijas veids
Vairāk... Mazāk
Citi
Vairāk... Mazāk
Biksīšu garums
Vairāk... Mazāk
Filtrs

Top

Labākie pārdevēji

Visaugstāk novērtētais

Jaunākais

Lētākais

Visdārgākais

1-5 no 5 vienībām
1-5 no 5 vienībām