Milzu izpārdošana, atlaide līdz 80 %
Vērtības komplekti, atlaide līdz 72 %

Jautrie šorti, kas pārpilni ar visām krāsām, garantēti uzlabos jūsu garastāvokli. Tās kļūs par jūsu iecienītāko partneri atpūtas brīžos ar Netflix vai pie kamīna. Lieliskā ziņa ir tā, ka tie nav jāvelk nost arī naktī - ērtais un elpojošais materiāls padara tos par ideāliem sieviešu miega šortiem, ar kuriem var aizstāt sieviešu pidžamas un šort...

Jautrie šorti, kas pārpilni ar visām krāsām, garantēti uzlabos jūsu garastāvokli. Tās kļūs par jūsu iecienītāko partneri atpūtas brīžos ar Netflix vai pie kamīna. Lieliskā ziņa ir tā, ka tie nav jāvelk nost arī naktī - ērtais un elpojošais materiāls padara tos par ideāliem sieviešu miega šortiem, ar kuriem var aizstāt sieviešu pidžamas un šortus. Ziemas mēnešos tās atgriezīsies pie savām sajūtām kopā ar vēsām zeķēm, kas sirsnīgos vakaros nodrošinās siltumu. 

Katru mēnesi saņemiet pārsteigumu ar jauniem šortiem

Jautras apakšveļas nekad nevar būt par daudz! Tāpēc esam izveidojuši Mystery box - oriģinālo abonementu, kas nodrošinās jums lieliski piegulošus sieviešu šortus Styx uz 3, 6 vai 12 mēnešiem. Un tas neapstāsies tikai pie šortiem. Kopā ar tām katru gada ceturksni savā pastkastītē atradīsiet arī jautru zeķu pāri. Un jūs zināt, kas ir labākais? Jums nav jāuztraucas par transportu, tas ir pilnīgi bez maksas.



Rādīt vairāk

Atlasīt pēc kategorijas

Izmērs
Vairāk... Mazāk
Zīmols
Vairāk... Mazāk
Multipack
Vairāk... Mazāk
Krāsa
Vairāk... Mazāk
Materiāls
Vairāk... Mazāk
Tips
Vairāk... Mazāk
Gumijas veids
Vairāk... Mazāk
Citi
Vairāk... Mazāk
Biksīšu garums
Vairāk... Mazāk
Filtrs

Top

Labākie pārdevēji

Visaugstāk novērtētais

Jaunākais

Lētākais

Visdārgākais

1-30 no 166 vienībām
uz lapu
1-30 no 166 vienībām