Milzu izpārdošana, atlaide līdz 80 %
Vērtības komplekti, atlaide līdz 72 %

Sieviešu savelkošā apakšveļa ir domāta tikai pilnām auguma sievietēm? Ak, nē! Pareizs apģērba gabals var paslēpt trūkumus un izcelt sievišķīgās priekšrocības, sākot no 36. izmēra. Tāpēc savelkoša apakšveļa nedrīkst trūkt nevienas sievietes garderobē, kura vēlas justies pievilcīga pat pieguļošā, vieglā vai caurspīdīgā apģērbā. Garderobes pamatu...

Sieviešu savelkošā apakšveļa ir domāta tikai pilnām auguma sievietēm? Ak, nē! Pareizs apģērba gabals var paslēpt trūkumus un izcelt sievišķīgās priekšrocības, sākot no 36. izmēra. Tāpēc savelkoša apakšveļa nedrīkst trūkt nevienas sievietes garderobē, kura vēlas justies pievilcīga pat pieguļošā, vieglā vai caurspīdīgā apģērbā. Garderobes pamatu galvenokārt veido savelkamās biksītes ar paaugstinātu vidukli vai kājām un bezšuvju biksītes, kas ir gandrīz neredzamas zem apģērba.

Kā izvēlēties apakšveļu

Tie ir tie laiki, kad sieviešu apakšveļa bija neglīta un bez formas. Mūsdienās var atrast arī tādus apģērbus, kas ir pavisam vilinoši, pateicoties tādām detaļām kā dekoratīvie apdares elementi vai mežģīnes. Ideāls materiāls neapšaubāmi ir kokvilna un bambusa šķiedra - tie ir dabiski materiāli, kas ir elpojoši, ērti valkājami un piemēroti pat jutīgai ādai. Jums nav jāuztraucas par mākslīgo šķiedru pievienošanu - tās piešķir apģērbiem elastību un pagarina to kalpošanas laiku. 

Rādīt vairāk

Atlasīt pēc kategorijas

Izmērs
Vairāk... Mazāk
Zīmols
Vairāk... Mazāk
Multipack
Vairāk... Mazāk
Krāsa
Vairāk... Mazāk
Materiāls
Vairāk... Mazāk
Tips
Vairāk... Mazāk
Gumijas veids
Vairāk... Mazāk
Citi
Vairāk... Mazāk
Biksīšu garums
Vairāk... Mazāk
Filtrs

Top

Labākie pārdevēji

Visaugstāk novērtētais

Jaunākais

Lētākais

Visdārgākais

1-11 no 11 vienībām
1-11 no 11 vienībām