Milzu izpārdošana, atlaide līdz 80 %
Vērtības komplekti, atlaide līdz 72 %

Krūšturi ar krūšturi ir neatņemama ikvienas sievietes garderobes sastāvdaļa. Tie lieliski atbalsta krūtis, sniedz pilnīgu dekoltē un var arī mazināt muguras sāpes. Lai krūšturi ar kronšteiniem labi darbotos un sniegtu nepieciešamo atbalstu, tiem ir cieši jāapņem krūtis. Pārliecinieties, ka apakšveļa cieši pieguļ jūsu ķermenim, neaizspiež jūs u...

Krūšturi ar krūšturi ir neatņemama ikvienas sievietes garderobes sastāvdaļa. Tie lieliski atbalsta krūtis, sniedz pilnīgu dekoltē un var arī mazināt muguras sāpes. Lai krūšturi ar kronšteiniem labi darbotos un sniegtu nepieciešamo atbalstu, tiem ir cieši jāapņem krūtis. Pārliecinieties, ka apakšveļa cieši pieguļ jūsu ķermenim, neaizspiež jūs un beidzas pie paduses. Vai jums labāk patīk nēsāt krūšturi bez bikšturiņiem? Arī šeit jūs tos atradīsiet!

Kā izvēlēties sieviešu krūšturi?

Tas, vai krūšturis jums labi pieguļ, ir atkarīgs ne tikai no tā izmēra un piegulošās formas, bet arī no krūšturu un siksniņu formas. Pie klasikas pieder krūšturi ar trīsstūrveida kausiņiem, kas ir īpaši piemēroti mazākām krūtīm. Ja meklējat krūšturi lielākam krūšam, izvēlieties tādu ar biezākām siksniņām, kas neiespiežas ādā. Pievērsiet uzmanību arī materiālu kvalitātei - vienkrāsaini krūšturi no bambusa šķiedras vai kokvilnas, kas ir elpojoši un nekairina ādu, ir lieliska izvēle. 

Rādīt vairāk

Atlasīt pēc kategorijas

Izmērs
Vairāk... Mazāk
Značka
Vairāk... Mazāk
Multipack
Vairāk... Mazāk
Krāsa
Vairāk... Mazāk
Čehijas zīmols
Vairāk... Mazāk
Materiāls
Vairāk... Mazāk
Tips
Vairāk... Mazāk
Gumijas veids
Vairāk... Mazāk
Citi
Vairāk... Mazāk
Biksīšu garums
Vairāk... Mazāk
Filtrs

Top

Labākie pārdevēji

Visaugstāk novērtētais

Jaunākais

Lētākais

Visdārgākais

1-19 no 19 vienībām
1-19 no 19 vienībām