Milzu izpārdošana, atlaide līdz 80 %
Vērtības komplekti, atlaide līdz 72 %

Vai meklējat ērtu, stilīgu un no kvalitatīviem materiāliem izgatavotu apakšveļu zēniem? Likme uz bokseriem zēniem no Fila vai Styx. Tām var būt īsa vai garāka kāja un sportiska, klasiska vai austa gumija, kas tās droši notur vietā. Tās var valkāt zem šaurām biksēm vai sportam, jo tās pieguļ kā cimds. Uzmanieties tikai no izteiktām šuvēm, kas var...

Vai meklējat ērtu, stilīgu un no kvalitatīviem materiāliem izgatavotu apakšveļu zēniem? Likme uz bokseriem zēniem no Fila vai Styx. Tām var būt īsa vai garāka kāja un sportiska, klasiska vai austa gumija, kas tās droši notur vietā. Tās var valkāt zem šaurām biksēm vai sportam, jo tās pieguļ kā cimds. Uzmanieties tikai no izteiktām šuvēm, kas var radīt pūslīšus vai nepatīkamus skrāpējumus.

Kā izvēlēties apakšveļu zēniem?

Tā kā apakšveļa zēniem ir tiešā saskarē ar jutīgu bērna ādu, tai jābūt izgatavotai no augstas kvalitātes materiāla. Ikdienas valkāšanai izvēlieties apakšveļu no elpojošas kokvilnas, bambusa šķiedras vai modāla. No otras puses, jāizvairās no mākslīgajām šķiedrām, jo tās var kairināt bērnu ādu un izraisīt alerģiskas reakcijas. Jautājums ir arī par to, vai izvēlēties zēnu bokserus, biksītes vai šortus. Bokserikses un biksītes zēniem labi pieguļ ķermenim, tās var valkāt zem platākām biksēm vai gulēšanai, un tās ir lieliski piemērotas sportam.

Rādīt vairāk

Atlasīt pēc kategorijas

Izmērs
Vairāk... Mazāk
Značka
Vairāk... Mazāk
Multipack
Vairāk... Mazāk
Krāsa
Vairāk... Mazāk
Čehijas zīmols
Vairāk... Mazāk
Materiāls
Vairāk... Mazāk
Tips
Vairāk... Mazāk
Gumijas veids
Vairāk... Mazāk
Citi
Vairāk... Mazāk
Filtrs

Top

Labākie pārdevēji

Visaugstāk novērtētais

Jaunākais

Lētākais

Visdārgākais

1-30 no 61 vienībām
uz lapu
1-30 no 61 vienībām