Milzu izpārdošana, atlaide līdz 80 %
Vērtības komplekti, atlaide līdz 72 %

Kokvilnas bērnu pidžamas nodrošinās jūsu mazuļiem mierīgu un netraucētu miegu, ko viņi ir pelnījuši pēc saspringtas spēļu un mācību dienas. Meiteņu pidžamas un pidžamas zēniem raksturo ērts piegriezums, kvalitatīvs materiāls un oriģināls dizains. Tāpēc jūs nevarat būt pārsteigti, ka no rīta bērni nevēlas tos noņemt par katru cenu. Un, tā kā mēs...

Kokvilnas bērnu pidžamas nodrošinās jūsu mazuļiem mierīgu un netraucētu miegu, ko viņi ir pelnījuši pēc saspringtas spēļu un mācību dienas. Meiteņu pidžamas un pidžamas zēniem raksturo ērts piegriezums, kvalitatīvs materiāls un oriģināls dizains. Tāpēc jūs nevarat būt pārsteigti, ka no rīta bērni nevēlas tos noņemt par katru cenu. Un, tā kā mēs domājam par visu vecumu bērniem, jūs atradīsiet gan ziemas, gan vasaras pidžamas bērniem no 2 līdz 14 gadu vecumam. 

Kvalitatīva apakšveļa ir būtiska

Bērnu apakšveļa ir ciešā kontaktā ar ādu, tāpēc, to izvēloties, ņemiet vērā piegriezumu, šuves un materiāla kvalitāti. Vislabākais veids, kā to izdarīt, ir ieguldīt līdzekļus apakšveļā, kas izgatavota no kokvilnas vai bambusa šķiedrām - dabīgie materiāli ir piemēroti mazuļu jutīgajai ādai, tie ļauj brīvi elpot un neizraisa alerģiskas reakcijas. Ja meiteņu apakšveļa galvenokārt sastāv no klasiska piegriezuma biksītēm un sporta krūšturi, tad zēnu apakšveļa ietver biksītes, bokserus un šortus.

Rādīt vairāk

Atlasīt pēc kategorijas

Izmērs
Vairāk... Mazāk
Zīmols
Vairāk... Mazāk
Multipack
Vairāk... Mazāk
Krāsa
Vairāk... Mazāk
Materiāls
Vairāk... Mazāk
Tips
Vairāk... Mazāk
Gumijas veids
Vairāk... Mazāk
Citi
Vairāk... Mazāk
Biksīšu garums
Vairāk... Mazāk
Filtrs

Top

Labākie pārdevēji

Visaugstāk novērtētais

Jaunākais

Lētākais

Visdārgākais

1-30 no 32 vienībām
uz lapu
1-30 no 32 vienībām