Milzu izpārdošana, atlaide līdz 80 %
Vērtības komplekti, atlaide līdz 72 %

Vai meklējat kvalitatīvu pidžamu zēniem, kurā jūsu mazais izlaidulis mierīgi gulēs visu nakti? Trenýrkárna.cz atradīsiet kokvilnas pidžamas zēniem vecumā no 2 līdz 14 gadiem, kas ir lieliski piemērotas jutīgai bērnu ādai. Protams, brīvāks piegriezums nodrošina pietiekamu komfortu miega laikā - pidžama nespiež, nespiež un nerada sāpīgus tulznas v...

Vai meklējat kvalitatīvu pidžamu zēniem, kurā jūsu mazais izlaidulis mierīgi gulēs visu nakti? Trenýrkárna.cz atradīsiet kokvilnas pidžamas zēniem vecumā no 2 līdz 14 gadiem, kas ir lieliski piemērotas jutīgai bērnu ādai. Protams, brīvāks piegriezums nodrošina pietiekamu komfortu miega laikā - pidžama nespiež, nespiež un nerada sāpīgus tulznas vai pat autiņbiksīšu izsitumus. Vai meklējat pidžamas jaunai dāmai? Tad jūsu uzmanībai nevajadzētu palaist garām meiteņu pidžamas, kas izgatavotas no 100% kokvilnas.

Kā izvēlēties kvalitatīvu pidžamu bērniem

Bērnu pidžamām jābūt ērtām, elpojošām un izgatavotām no augstas kvalitātes materiāliem. Pievērsiet uzmanību šuvju apstrādei - pārāk rupjas šuves var nepatīkami kairināt bērna ādu. Pielāgojiet arī pidžamas izvēli gadalaikam. Kamēr bērnu pidžamas ar īsām piedurknēm ir ideāli piemērotas vasarai, siltākas bērnu pidžamas ar garām piedurknēm un biksēm noderēs ziemā. Tāpat rūpīgi izvēlieties zēnu apakšveļu, bērnu šortus un bērnu zeķes - vienmēr ņemiet vērā mazo bērnu jutīgo ādu.

Rādīt vairāk

Atlasīt pēc kategorijas

Izmērs
Vairāk... Mazāk
Zīmols
Vairāk... Mazāk
Multipack
Vairāk... Mazāk
Krāsa
Vairāk... Mazāk
Materiāls
Vairāk... Mazāk
Tips
Vairāk... Mazāk
Gumijas veids
Vairāk... Mazāk
Citi
Vairāk... Mazāk
Biksīšu garums
Vairāk... Mazāk
Filtrs

Top

Labākie pārdevēji

Visaugstāk novērtētais

Jaunākais

Lētākais

Visdārgākais

1-28 no 28 vienībām
1-28 no 28 vienībām