Milzu izpārdošana, atlaide līdz 80 %
Vērtības komplekti, atlaide līdz 72 %

Aizmiegiet kā sapnī, pateicoties čehu zīmola Styx dizainera gultasveļai, kas ir izgatavota no kokvilnas satīna. Tas ir 100 % dabīgs materiāls, kas ir ļoti mīksts, elpojošs un patīkams pieskārienam, garantējot jums mierīgu un netraucētu miegu. Milzīga priekšrocība ir rāvējslēdzēja aizdare, pateicoties kurai gultas nolikšana būs dažu minūšu jautā...

Aizmiegiet kā sapnī, pateicoties čehu zīmola Styx dizainera gultasveļai, kas ir izgatavota no kokvilnas satīna. Tas ir 100 % dabīgs materiāls, kas ir ļoti mīksts, elpojošs un patīkams pieskārienam, garantējot jums mierīgu un netraucētu miegu. Milzīga priekšrocība ir rāvējslēdzēja aizdare, pateicoties kurai gultas nolikšana būs dažu minūšu jautājums.

Kvalitatīva apakšveļa kvalitatīvam miegam

Vai zinājāt, ka miega kvalitāti ietekmē ne tikai matracis un gultasveļa, bet arī apakšveļa, ar ko katru vakaru ejat gulēt? Nav svarīgi, vai gulēšanai valkāsi ērtus šortus, pidžamu vai pat halātu. Galvenais ir tas, lai naktskrekls sniegtu jums pietiekamu komfortu un nekur neiespiestu. Izvēlieties brīvāku apģērbu bez liekām kabatām, dekoratīvām pogām un citiem dizaina elementiem, kas var ierobežot jūsu miegu. Esiet uzmanīgi arī ar zeķēm - ja naktī atstājat tās uz kājām, pārliecinieties, vai tās jūs nesaspiež.

Rādīt vairāk

Atlasīt pēc kategorijas

Izmērs
Vairāk... Mazāk
Zīmols
Vairāk... Mazāk
Multipack
Vairāk... Mazāk
Krāsa
Vairāk... Mazāk
Materiāls
Vairāk... Mazāk
Tips
Vairāk... Mazāk
Gumijas veids
Vairāk... Mazāk
Citi
Vairāk... Mazāk
Biksīšu garums
Vairāk... Mazāk
Filtrs

Top

Labākie pārdevēji

Visaugstāk novērtētais

Jaunākais

Lētākais

Visdārgākais

1-5 no 5 vienībām
1-5 no 5 vienībām