Milzu izpārdošana, atlaide līdz 80 %
Vērtības komplekti, atlaide līdz 72 %

Izvēloties bērnu apakšveļu, vissvarīgākais ir komforts. Tāpēc pievērsiet uzmanību ne tikai pareizajam izmēram un piegriezumam, bet arī materiāla kvalitātei. Zēnu apakšveļa vajadzētu būt ideāli piemērotām. Atcerieties, ka zēni ilgi nesēž mierīgi, tāpēc bērnu apakšveļai jābūt īpaši elpojošai. Svarīgi, lai tā pietiekami labi izvadītu sviedrus. Apa...

Izvēloties bērnu apakšveļu, vissvarīgākais ir komforts. Tāpēc pievērsiet uzmanību ne tikai pareizajam izmēram un piegriezumam, bet arī materiāla kvalitātei. Zēnu apakšveļa vajadzētu būt ideāli piemērotām. Atcerieties, ka zēni ilgi nesēž mierīgi, tāpēc bērnu apakšveļai jābūt īpaši elpojošai. Svarīgi, lai tā pietiekami labi izvadītu sviedrus. Apakšveļa zēniem tiek iedalīta apakšbiksēs, šorti un bokserus. Ja jūsu zēns ir izaudzis no autiņbiksītēm un jūs izvēlaties viņam pirmo apakšveļu, sāciet ar apakšbiksītēm.

Ko vērts zināt par bērnu apakšbiksītēm?

Izvēlēties apakšveļu bērniem ir grūtāk nekā izvēlēties citus apģērba gabalus. Apakšveļa tieši saskaras ar ādu, tāpēc vislabāk izvēlēties materiālu, kas nekairina ādu. Griešanas laikā atcerieties, ka tā nedrīkst būt saspiesta nekur. Zēnu apakšbikses nedrīkst radīt tulznas jostasvietā vai ap gurniem. Kāpēc izvēlēties biksītes kā pirmo apakšveļu zēniem? Jo tie palīdzēs pārejā no autiņbiksītēm uz podiņu apmācību. Vislabākās kvalitātes biksītes bērniem ir izgatavotas no kokvilnas vai kokvilnas un elastāna maisījuma. Kokvilna ir lieliski elpojoša un labi izvada sviedrus. Turklāt tas ir dabīgs materiāls, kas ir hipoalerģisks. Bērniem parasti ir vienalga, kāds ir materiāls vai piegriezums. Viņus daudz vairāk interesē dizains. Ja vēlaties iepriecināt savu atvasi, iegādājieties viņam apakšbikses ar Spiderman vai McQueen. Pieejami arī populāri raksti zeķes a čības.

Rādīt vairāk

Atlasīt pēc kategorijas

Izmērs
Vairāk... Mazāk
Zīmols
Vairāk... Mazāk
Multipack
Vairāk... Mazāk
Krāsa
Vairāk... Mazāk
Materiāls
Vairāk... Mazāk
Tips
Vairāk... Mazāk
Gumijas veids
Vairāk... Mazāk
Citi
Vairāk... Mazāk
Biksīšu garums
Vairāk... Mazāk
Filtrs

Top

Labākie pārdevēji

Visaugstāk novērtētais

Jaunākais

Lētākais

Visdārgākais

1-16 no 16 vienībām
1-16 no 16 vienībām