Milzu izpārdošana, atlaide līdz 80 %
Vērtības komplekti, atlaide līdz 72 %

Meklējat stringus, kas jūsu ādai piešķirs kokvilnas sajūtu? Izmēģiniet merino vilnas stringus. Vilnu iegūst no Merino šķirnes aitām. Tās galvenokārt audzē Austrālijā un Jaunzēlandē, no kurienes nāk lielākā daļa merino vilnas. Merino apakšveļa ir populāra ne tikai sieviešu, bet arī vīriešu vidū. Funkcionālā apakšveļa, kas izgatavota no merino vil...

Meklējat stringus, kas jūsu ādai piešķirs kokvilnas sajūtu? Izmēģiniet merino vilnas stringus. Vilnu iegūst no Merino šķirnes aitām. Tās galvenokārt audzē Austrālijā un Jaunzēlandē, no kurienes nāk lielākā daļa merino vilnas. Merino apakšveļa ir populāra ne tikai sieviešu, bet arī vīriešu vidū. Funkcionālā apakšveļa, kas izgatavota no merino vilnas, saglabā siltumu, bet jūs tajā nesvīstat. Silta apakšveļa ātri novada sviedrus un nerada smaku.

Kāpēc valkāt merino vilnas stringus?

Merino vilnas materiālam ir vairākas priekšrocības. Tas ir mīksts, ērts un ļoti patīkams ādai. Tāpēc merino vilnas biksītes un stringi ir ļoti jutīgi pret intīmajām vietām. Tā kā materiāls ir elpojošs un labi novada sviedrus, to izmanto arī funkcionālo apģērbu ražošanā. Ar šiem funkcionālajiem stringiem varat nodarboties ar jebkuru sarežģītu sporta veidu un zināt, ka jums nav jāuztraucas par nepatīkamām ādas problēmām. Merino vilna, tāpat kā bambuss, ir dabisks funkcionāls materiāls.

Rādīt vairāk

Atlasīt pēc kategorijas

Izmērs
Vairāk... Mazāk
Zīmols
Vairāk... Mazāk
Multipack
Vairāk... Mazāk
Krāsa
Vairāk... Mazāk
Materiāls
Vairāk... Mazāk
Tips
Vairāk... Mazāk
Gumijas veids
Vairāk... Mazāk
Citi
Vairāk... Mazāk
Biksīšu garums
Vairāk... Mazāk
Filtrs

Top

Labākie pārdevēji

Visaugstāk novērtētais

Jaunākais

Lētākais

Visdārgākais

1-4 no 4 vienībām
1-4 no 4 vienībām