Milzu izpārdošana, atlaide līdz 80 %
Vērtības komplekti, atlaide līdz 72 %

Vai jūs staigājat basām kājām? Šādā gadījumā jūsu apavu skapī ir kvalitatīvi basām kājām apavi, ar kuriem staigāšana ir tikpat dabiska, kā staigājot basām kājām. Bet vai zinājāt, ka basām kājām paredzētajiem apaviem ir speciālas zeķes? Barefoot zeķēm ir plats pirkstgalis, tāpēc pirksti netiek saspiesti. Vīriešu zeķes basām kājām ražo čehu zīmols...

Vai jūs staigājat basām kājām? Šādā gadījumā jūsu apavu skapī ir kvalitatīvi basām kājām apavi, ar kuriem staigāšana ir tikpat dabiska, kā staigājot basām kājām. Bet vai zinājāt, ka basām kājām paredzētajiem apaviem ir speciālas zeķes? Barefoot zeķēm ir plats pirkstgalis, tāpēc pirksti netiek saspiesti. Vīriešu zeķes basām kājām ražo čehu zīmols Voxx.

Kā izskatās zeķes basām kājām?

Gan vīriešu, gan sieviešu basām zeķēm galvenā atšķirīgā iezīme ir plats pirksts. Pateicoties plašajam galam, pirksti nespiežas viens uz otra. Tajos ir pietiekami daudz vietas dabiskām kustībām. Turklāt šīm zeķēm ir arī brīvāka gumija ap potīti, tāpēc tās nevelk un nesaspiež. Ja esat iecienījis basām kājām, basās zeķes ir viena no būtiskākajām vīriešu apakšveļas sastāvdaļām, kas nedrīkst iztrūkt no jūsu garderobes.

Rādīt vairāk

Atlasīt pēc kategorijas

Izmērs
Vairāk... Mazāk
Zīmols
Vairāk... Mazāk
Multipack
Vairāk... Mazāk
Krāsa
Vairāk... Mazāk
Materiāls
Vairāk... Mazāk
Tips
Vairāk... Mazāk
Gumijas veids
Vairāk... Mazāk
Citi
Vairāk... Mazāk
Biksīšu garums
Vairāk... Mazāk
Filtrs

Top

Labākie pārdevēji

Visaugstāk novērtētais

Jaunākais

Lētākais

Visdārgākais

1-6 no 6 vienībām
1-6 no 6 vienībām