Milzu izpārdošana, atlaide līdz 80 %
Vērtības komplekti, atlaide līdz 72 %

Pateicoties bērnu apģērbu izpārdošanai, jūs varat iegādāties izvēlētos apģērbus par pievilcīgām cenām. Atlaides bērnu apģērbiem ir līdz pat 80 %. Par pievilcīgu cenu varat iegādāties zeķes, biksītes, biksītes, bokserus vai bokseršortus. Ieprieciniet bērnus ar spilgtu krāsu apakšveļu. Un kas viņu sejās rada patiesu smaidu? Apakšveļa ar jautrām ap...

Pateicoties bērnu apģērbu izpārdošanai, jūs varat iegādāties izvēlētos apģērbus par pievilcīgām cenām. Atlaides bērnu apģērbiem ir līdz pat 80 %. Par pievilcīgu cenu varat iegādāties zeķes, biksītes, biksītes, bokserus vai bokseršortus. Ieprieciniet bērnus ar spilgtu krāsu apakšveļu. Un kas viņu sejās rada patiesu smaidu? Apakšveļa ar jautrām apdrukām. Kā ar dzīvniekiem, multiplikācijas filmu varoņiem vai komiksu bildēm?

Bērnu preču pārdošana

Kādas bērnu drēbes jūs varat izvēlēties? Zēniem esam sagatavojuši šortus, bokserus un biksītes klasiskā vienkrāsainā dizainā, kā arī ar stilīgām apdrukām. Kā ir ar svītrām, plediem, sikspārņiem vai Paw Patrol? Meitenēm ir kokvilnas biksītes ar Minnijas, lelles Barbie vai dzīvnieku apdrukām. Zēniem un meitenēm ir pieejamas gan augstas, gan potītes zeķes. Varat izvēlēties starp sportisku un klasisku dizainu. Pat zeķēm ir rotaļīgs un pievilcīgs dizains.

Kas jāņem vērā, izvēloties

Izvēloties lētu bērnu apakšveļu un apģērbu, pievērsiet uzmanību ražošanas materiāliem, piegriezumiem un pareizam izmēram. Zeķes nedrīkst sastiepties, bet tajā pašā laikā pirkstu pirkstiem tajās jābūt pietiekami daudz vietas. Potīte tajās nedrīkst būt saspiesta. Zēnu bokseriem un šortiem ir nepieciešama austa elastīga gumija, kas ir ērta, neiesprūst un notur apakšveļu vietā. Meiteņu biksītes nedrīkst berzēt kājas cirkšņa daļu. Elastīgā josla nedrīkst radīt pūslīšus. Izvēlieties apakšveļu, kas galvenokārt izgatavota no kokvilnas vai kokvilnas un elastāna, kas piešķir tai elastību. Šajos materiālos jutīga mazuļu āda jūtas laimīga.

Kas ir paketes ar atlaidi

Ja vēlaties lēti iegādāties apģērbu bērniem, jūs interesēs apakšveļas paketes ar atlaidi. Iepakojumā parasti atradīsiet trīs vai vairāk vienāda vai atšķirīga dizaina izstrādājumus. Iegādājoties apakšveļu komplektā ar atlaidi, jūs maksāsiet lētāk nekā pērkot pa vienai.

Rādīt vairāk

Atlasīt pēc kategorijas

Izmērs
Vairāk... Mazāk
Značka
Vairāk... Mazāk
Multipack
Vairāk... Mazāk
Krāsa
Vairāk... Mazāk
Čehijas zīmols
Vairāk... Mazāk
Materiāls
Vairāk... Mazāk
Tips
Vairāk... Mazāk
Gumijas veids
Vairāk... Mazāk
Citi
Vairāk... Mazāk
Biksīšu garums
Vairāk... Mazāk
Filtrs

Top

Labākie pārdevēji

Visaugstāk novērtētais

Jaunākais

Lētākais

Visdārgākais

1-30 no 197 vienībām
uz lapu
1-30 no 197 vienībām