Milzu izpārdošana, atlaide līdz 80 %
Vērtības komplekti, atlaide līdz 72 %

Melnā krāsa tiek uzskatīta par mūžīgu un universālu krāsu. Tāpēc melnā apakšveļa ir tik populāra. To var valkāt zem jebkura apģērba. Taču atcerieties, ka gaišas krāsas un plāni un caurspīdīgi audumi nesader ar melno krāsu. Caurspīdīga apakšveļa, piemēram, melni bokseri, ir viens no mūsdienu lielākajiem modes faux pas. Zem baltām drēbēm un gaišie...

Melnā krāsa tiek uzskatīta par mūžīgu un universālu krāsu. Tāpēc melnā apakšveļa ir tik populāra. To var valkāt zem jebkura apģērba. Taču atcerieties, ka gaišas krāsas un plāni un caurspīdīgi audumi nesader ar melno krāsu. Caurspīdīga apakšveļa, piemēram, melni bokseri, ir viens no mūsdienu lielākajiem modes faux pas. Zem baltām drēbēm un gaišiem materiāliem vislabāk derēs vīriešu apakšveļa baltā vai miesas krāsā.

Populārākie vīriešu apakšveļas gabali melnā krāsā

Melnā krāsa asociējas ar autoritāti, varu un noslēpumainību. Turklāt tas simbolizē arī ekskluzivitāti un greznību. Tieši tāpēc tas ir tik pievilcīgs, īpaši trauslajam dzimumam. Tāpēc melnas apakšveļas nedrīkst trūkt neviena vīrieša garderobē. Arī melnā krāsa ir praktiska. Uz melnajām biksēm, vīriešu šortiem un zeķēm nav redzami traipi. Tāpēc jūs tajās jūtaties ērti un droši. Nelieli plankumi, kuru dēļ nāktos iegādāties jaunus gaišas krāsas apakšveļas gabalus, nav problēma melnā apakšveļā. 

Rādīt vairāk

Atlasīt pēc kategorijas

Izmērs
Vairāk... Mazāk
Zīmols
Vairāk... Mazāk
Multipack
Vairāk... Mazāk
Krāsa
Vairāk... Mazāk
Materiāls
Vairāk... Mazāk
Tips
Vairāk... Mazāk
Citi
Vairāk... Mazāk
Filtrs

Top

Labākie pārdevēji

Visaugstāk novērtētais

Jaunākais

Lētākais

Visdārgākais

1-30 no 445 vienībām
uz lapu
1-30 no 445 vienībām