Milzu izpārdošana, atlaide līdz 80 %
Vērtības komplekti, atlaide līdz 72 %

Vai jums patīk rotaļāties ar modi un nebaidāties izpaust savu personību? Sieviešu apakšveļa ar ēdienu un dzērienu motīvu ir tieši jums. Kad jums tās patīk visvairāk? Tas ir atkarīgs no jūsu drosmes! Tajās varat atpūsties nedēļas nogalē vai arī dažādot intīmus mirkļus. Par izklaidi noteikti būs parūpējušies. Ja jums ir humora izjūta, iegādājietie...

Vai jums patīk rotaļāties ar modi un nebaidāties izpaust savu personību? Sieviešu apakšveļa ar ēdienu un dzērienu motīvu ir tieši jums. Kad jums tās patīk visvairāk? Tas ir atkarīgs no jūsu drosmes! Tajās varat atpūsties nedēļas nogalē vai arī dažādot intīmus mirkļus. Par izklaidi noteikti būs parūpējušies. Ja jums ir humora izjūta, iegādājieties arī citus šortus, piemēram, ar dzīvnieku motīviem vai dabas apdruku. Jautra apakšveļa sievietēm padarīs katru rītu, kad to uzvilksiet, patīkamāku. Ieejiet jaunajā dienā ar smaidu.

Sieviešu apakšveļa ne tikai mājai

Šos dzīvespriecīgos šortus varat valkāt ne tikai mājās, bet arī ārpus mājas. Tas ir ērts apģērbs gan baseinam, gan arī ceļojumam uz laukiem. Lielisks šortu aizvietotājs. Pateicoties ērtajam piegriezumam, sieviešu šorti ir piemēroti arī gulēšanai. Vai jūs dodat priekšroku čehu apakšveļai sievietēm? Tad izvēlieties no Styx un Represent sieviešu šortiem. Sieviešu šorti Dedoles ir šūti Slovākijā. Neatkarīgi no tā, kuru zīmolu izvēlaties, visus mūsu piedāvājumā esošos šortus vieno komforts un oriģināls dizains. Ieprieciniet sevi ar šortiem ar avokado, augļu vai svētku motīviem (Valentīna diena, Ziemassvētki). Šorti ir izgatavoti no 100% kokvilnas, kas patiks jūsu ādai. Tām ir brīvs piegriezums, tās ir gaisīgas, un elastīgā josta nespiež. Izbaudiet komforta sajūtu paši.

Rādīt vairāk

Atlasīt pēc kategorijas

Izmērs
Vairāk... Mazāk
Značka
Vairāk... Mazāk
Multipack
Vairāk... Mazāk
Krāsa
Vairāk... Mazāk
Čehijas zīmols
Vairāk... Mazāk
Materiāls
Vairāk... Mazāk
Tips
Vairāk... Mazāk
Gumijas veids
Vairāk... Mazāk
Citi
Vairāk... Mazāk
Biksīšu garums
Vairāk... Mazāk
Filtrs

Top

Labākie pārdevēji

Visaugstāk novērtētais

Jaunākais

Lētākais

Visdārgākais

1-6 no 6 vienībām
1-6 no 6 vienībām