Milzu izpārdošana, atlaide līdz 80 %
Vērtības komplekti, atlaide līdz 72 %

Menstruāciju stiprums ir viens no galvenajiem faktoriem, pēc kura izvēlas menstruālās biksītes. Ir pieejamas apakšbiksītes spēcīgām, vidēji stipr ām un vājām menstruācijām. Šajā kategorijā mēs piedāvājam menstruālās biksītes vājām menstruācijām. Ar ko tā atšķiras no citām? Īpaši attiecībā uz materiāla izturību. Šis videi draudzīgais menstruāciju...

Menstruāciju stiprums ir viens no galvenajiem faktoriem, pēc kura izvēlas menstruālās biksītes. Ir pieejamas apakšbiksītes spēcīgām, vidēji stipr ām un vājām menstruācijām. Šajā kategorijā mēs piedāvājam menstruālās biksītes vājām menstruācijām. Ar ko tā atšķiras no citām? Īpaši attiecībā uz materiāla izturību. Šis videi draudzīgais menstruāciju palīglīdzeklis vājām menstruācijām ir tikai dažus milimetrus biezs, tāpēc izskatās kā klasiskas apakšbiksītes. Protams, ir iekļauts absorbējošais slānis. Menstruāciju biksītes vieglai menstruācijai var izmantot arī kā drošības līdzekli, kad nēsājat tamponu vai menstruālo krūzi.

Visērtākais atbalsts vāju menstruāciju laikā

Menstruālās biksītes ļauj justies ērti un droši. Absorbējošais slānis saglabās jūsu ādu sausu. Tas novērš nepatīkamas smakas un baktēriju augšanu. Ir arī nakts menstruālās biksītes, kurām raksturīgs absorbējošs slānis pāri visai mugurai. Aizmirstiet par gulēšanu uz dvieļa! Labi pazīstami zīmoli, kas piedāvā menstruālās biksītes, ir Love Luna un Meracus. Mēs piedāvājam dažādus menstruālo biksīšu stilus, tostarp neuzkrītošas bezšuvju, ērtas sporta biksītes, kā arī skaistas mežģīņu biksītes. Jūsu dienas jums vairs nebūs diskomforta laiks.

Rādīt vairāk

Atlasīt pēc kategorijas

Izmērs
Vairāk... Mazāk
Zīmols
Vairāk... Mazāk
Multipack
Vairāk... Mazāk
Krāsa
Vairāk... Mazāk
Materiāls
Vairāk... Mazāk
Tips
Vairāk... Mazāk
Gumijas veids
Vairāk... Mazāk
Citi
Vairāk... Mazāk
Biksīšu garums
Vairāk... Mazāk
Filtrs

Top

Labākie pārdevēji

Visaugstāk novērtētais

Jaunākais

Lētākais

Visdārgākais

1-30 no 34 vienībām
uz lapu
1-30 no 34 vienībām