Milzu izpārdošana, atlaide līdz 80 %
Vērtības komplekti, atlaide līdz 72 %

Palutiniet sevi ar perfektu komfortu katru dienu, pateicoties labi izgatavotajiem vīriešu šortiem! Neatkarīgi no tā, vai meklējat kādu neitrālu vai savdabīgu izstrādājumu, šeit noteikti to atradīsiet. Bikses ar brīvu piegriezumu ir absolūta vīriešu apakšveļas repertuāra klasika - tās var valkāt gan uz lietišķu tikšanos, gan guļot uz dīvāna un jo...

Palutiniet sevi ar perfektu komfortu katru dienu, pateicoties labi izgatavotajiem vīriešu šortiem! Neatkarīgi no tā, vai meklējat kādu neitrālu vai savdabīgu izstrādājumu, šeit noteikti to atradīsiet. Bikses ar brīvu piegriezumu ir absolūta vīriešu apakšveļas repertuāra klasika - tās var valkāt gan uz lietišķu tikšanos, gan guļot uz dīvāna un joprojām izskatīties stilīgi.

Vīriešu šorti katrai dienai

Šorti ir tik dažādi, ka tos nevar uz pirkstiem saskaitīt. Jūs varat izvēlēties modeli ar īsākām vai garākām kājām, ar jostasvietu vai klasisku elastīgu siksnu, tas ir atkarīgs no jūsu gaumes. Jebkurā gadījumā, pērkot, meklējiet kvalitatīvus materiālus, kas jūs lutinās. Valkājiet 100% kokvilnas vai modernus maisījumus, kas ir piemēroti ekstrēmo sporta veidu veikšanai. Lieliska izvēle ir šorti no bambusa šķiedras, kas ir patīkama pieskārienam, lieliski novada mitrumu un darbojas antibakteriāli.


Vīriešu šorti piedāvā daudzus dizainus un krāsas, kas padara tos par mūžīgu apģērba gabalu jebkuram gadījumam. Visu vecumu jaunie garu ļaudis noteikti iemīlēs šortus ar jautrām apdrukām, kas ikvienam, kurš tos ieraudzīs, liks pasmaidīt.

Pasaules un Čehijas zīmolu treniņtērpi

Ar mums varat viegli izvēlēties tieši jūsu gaumei piemērotus šortus. Klasiskie Calvin Klein vai Tommy Hilfiger šorti ļaus jums justies kā Deividam Bekhemam, savukārt 69SLAM aizvedīs jūs uz Austrālijas pludmalēm starp brīva stila sērfotājiem.


Taču vietnē Trenýrkárna.cz varat atrast arī pārbaudītus čehu zīmolus, piemēram, Gino vai Andrie. Starp populārākajiem produktiem ir arī Styx vai Nedeto šorti - tie ir mūsu privātie zīmoli, tāpēc esam tos izmēģinājuši uz savas ādas un sniegsim savu roku par to kvalitāti.

Rādīt vairāk

Atlasīt pēc kategorijas

Izmērs
Vairāk... Mazāk
Zīmols
Vairāk... Mazāk
Multipack
Vairāk... Mazāk
Krāsa
Vairāk... Mazāk
Materiāls
Vairāk... Mazāk
Tips
Vairāk... Mazāk
Gumijas veids
Vairāk... Mazāk
Citi
Vairāk... Mazāk
Biksīšu garums
Vairāk... Mazāk
Filtrs

Top

Labākie pārdevēji

Visaugstāk novērtētais

Jaunākais

Lētākais

Visdārgākais

631-660 no 1096 vienībām
uz lapu
631-660 no 1096 vienībām