Milzu izpārdošana, atlaide līdz 80 %
Vērtības komplekti, atlaide līdz 72 %

Šis produkts mums vairs nav pieejams, bet apskatiet līdzīgus produktus:

Menstruālais peldkostīms meitenēm Love Luna Bikini apakšbiksīšu komplekts (LOVE304) - izpārdots

-22,00 €
Menstruālais peldkostīms meitenēm Love Luna Bikini apakšbiksīšu komplekts (LOVE304) Menstruālais peldkostīms meitenēm Love Luna Bikini apakšbiksīšu komplekts (LOVE304) Menstruālais peldkostīms meitenēm Love Luna Bikini apakšbiksīšu komplekts (LOVE304) Menstruālais peldkostīms meitenēm Love Luna Bikini apakšbiksīšu komplekts (LOVE304)

Menstruālais peldkostīms meitenēm Love Luna Bikini apakšbiksīšu komplekts (LOVE304) - izpārdots

Jauns produkts

Menstruační plavky - spodní díl - pro slabší menstruaci nebo jako pojistka k další menstruační pomůcce. Vhodné i na plavání.

 

Vairāk informācijas

Šis produkts vairs nav noliktavā

izmēru tabula
LOVE LUNA
MEITENE' GUNGLS' GOWNS
IZMĒRS VIDUKĻA APKĀRTMĒRS (CM)
140 (AUS 6-8) 57-59
146 (AUS 8-10) 59-61
152 (AUS 10-12) 61-63
158 (AUS 12-14) 63-66
164 (AUS 14-16) 66-69
  • 146
  • 152
  • 158
  • 164
0 - izpārdots
63,99 € 55,99 €
41,99 €
ar kodu: TURBO
Saglabāt 8,00 €

Informējiet mani, kad %s izmērs būs noliktavā.


transports no 5,99 €

trešās dienas piegāde

120 dienu bezmaksas apmaiņa vai atgriešana

98% apmierinātu klientu

Vairāk nekā 400 000 apakšveļas vienību par lieliskām cenām

bezmaksas piegāde no 59,99 €

pārredzama cena

Atlaides tiek aprēķinātas no sākotnējās cenas. Bezmaksas piegāde tiek aprēķināta pēc atlaižu kodu atskaitīšanas.

Vai vēlaties būt pārliecināts, ka nepalaidīsiet garām vairs nevienu atlaidi? Pierakstieties jaunumu biļetenam lapas apakšā.

55,99 € ar PVN

-8,00 €

63,99 € ar PVN

Produkta apraksts

Jūs zināt menstruālo peldkostīmu? Tie patiešām ir paredzēti peldēm menstruāciju laikā! Tās darbojas kā atsevišķs menstruāciju palīglīdzeklis vāju un normālu menstruāciju gadījumā. Bet neviens nezinās, ka tās ir menstruālās, jo izskatās kā parasts peldkostīms.

Divdaļīgi meiteņu menstruālo peldkostīmi vieglām un vidēji smagām menstruācijām

Menstruālais peldkostīms ir lieliska izvēle visām meitenēm, kuras nav draugos ar tamponu. Menstruālo peldkostīmu meitenēm Love Luna Bikini apakšbiksītes ir ar 2 līdz 3 tamponu uzsūktspēju. Peldot un baudot ūdens priekus, īpašais absorbējošais slānis peldkostīma klēpī bloķē asinis un nelaiž tās ārā no peldkostīma ne ūdenī, ne uz baseina segas. Peldkostīms ir paredzēts vieglām un vidēji smagām menstruācijām.

Pateicoties menstruālā peldkostīma komplektam, jums ir lieliski saskaņota peldkostīma augšdaļa un apakšdaļa. Virsu valkā pāri galvai. 14-16 izmēra apģērbam ir iebūvēts krūšturis ar noņemamiem polsteriem.

Sastāvdaļas: Menstruālais peldkostīms ir izgatavots no elastīga materiāla ar ūdeni atgrūdošu efektu, kas palielina peldkostīma uzticamību. Ārējais materiāls un odere ir neilona un elastāna maisījums; pieskāriena slānis: 100% kokvilna; iekšējais slānis: Materiāls: 80% kokvilna, 20% poliesters.

Veļas mazgātava: Pēc lietošanas peldkostīmu rūpīgi izskalojiet zem tekoša ūdens, pēc tam mazgājiet veļasmašīnā 30 grādu temperatūrā. Neizmantojiet audumu mīkstinātāju, nedžāvējiet veļas žāvētājā.

Mīlestība Luna un ilgtspējīgi palīglīdzekļi

Indonēzijas zeķbiksīšu ražotājam Love Luna ir Pasaules atbildīgas akreditētas ražošanas (WRAP) sertifikācijas programmas zelta atbilstības sertifikāts . Tā apliecina, ka rūpnīca ievēro drošības, likumības, humānas un ētiskas ražošanas prakses un attieksmi pret darbiniekiem. Austrālijas zīmolu 2017. gadā dibināja dažas sievietes, kuras nebija vienaldzīgas pret lielo vienreizlietojamo menstruālo izstrādājumu daudzumu. Tāpēc viņi nolēma to mainīt un sāka ražot ilgtspējīgus, pieejamus un ērtus sīkrīkus.



Parametri

Materiālsneilons
Sastāvs77 % neilons, 23 % elastāns
Touch iekšējais slānissintētiskā šķiedra
Slāņu krāsaBlack
GumijaClassic
lapa30°C
gludināšana
žāvētājs

Vērtējums

Uzrakstīt atsauksmi

Menstruālais peldkostīms meitenēm Love Luna Bikini apakšbiksīšu komplekts (LOVE304)

Menstruālais peldkostīms meitenēm Love Luna Bikini apakšbiksīšu komplekts (LOVE304)

Menstruační plavky - spodní díl - pro slabší menstruaci nebo jako pojistka k další menstruační pomůcce. Vhodné i na plavání.

 



Līdzīgi produkti